Kapcsolatfelvétel

Elérhetőségeim


Iroda címe: 6723 Szeged, József Attila sgrt. 74. földszint 2.
Telefonszám: +36 30 635 65 89
E-mail cím:
Skype: face.to.face.szeged

Kapcsolatfelvételi űrlap

   A személyes adatok kezeléséről szóló Tájékoztatókat* átolvastam, annak tartalma alapján a saját személyes adataimnak kezeléséhez hozzájárulok!

*Tájékoztatók:
Párkapcsolati coaching tájékoztató
Mediátori adatkezelési tájékoztató
Adatvédelmi irányelvek gyászfeldolgozáshoz
ÁSZF a Gyászfeldolgozás Módszer® Programokhoz

Kedves, hozzám forduló Érdeklõdõk!

Köszönöm megtisztelõ bizalmukat, hogy konfliktusuk rendezése érdekében hozzám fordulnak. A kapcsolat felvételével, az idõpontok egyeztetésével, a találkozóval, kapcsolatosan az alábbiakról szeretném tájékoztatni Önöket:

A fenti elérhetõségek állnak rendelkezésükre (telefon, mail, online ûrlap, skype), amelyeken kereshetnek, illetve üzenetet hagyhatnak a részemre. A jelzett elérhetõségeken, amennyiben nem sikerül hívásukat fogadnom, illetve ha üzenetet hagynak, a lehetõségek szerint, rövid idõn belül visszahívom, vagy válaszolok üzenetükre. Személyesen Szegeden, a belváros közelében megtalálható irodában tudom Önöket fogadni, ahol meghitt környezetben, zavartalanul – teljes titoktartás mellett - oldhatjuk az Önök között meglévõ problémákat, illetve térhetnek majd vissza hozzám, eredményeiket megosztani velem.

Ha az elõre egyeztetett idõpont Önnek, Önöknek nem felel meg, tisztelettel kérem, hogy azt idõben mondja le, vagy/és tetesse át másik idõpontra, hogy másoknak is tudjak idõpontot biztosítani segítõ tanácsadásra, illetve mediációra.

Annak érdekében, hogy zavartalanul együtt tudjunk mûködni, kérem, ne lepõdjenek meg, illetve ne tekintsék bizalmatlanságnak, ha az egyeztetett idõpont elõtti napon sms-ben, vagy mail-ben visszajelzést kérek a találkozóra vonatkozóan.

Azon jelentkezõk, akik az egyeztetés ellenére nem jelennek meg, idõpontjukat nem mondták le, további idõpontot nem tudok biztosítani. Ezért megértésüket kérem.

Az elektronikus információ a téma személyes volta miatt nem profilom, és nem is támogatom. A mail-ban közölt rövid információ Öntõl, Önöktõl azt a célt szolgálja, hogy minél hatékonyabban tudjak Önök felé fordulni. A személyes találkozót nem pótolhatja pár soros kommunikáció, hiszen a problémát teljes egészében kell, hogy lássuk, amely esetenként több idõt igényel, elakadások, újbóli nekirugaszkodások épp úgy részei a közös munkának, mint a felismerések, és megkönnyebbülések.

A nálam jártak már tudják, és elfogadják, hogy a mindenkit megérintõ idõhiány miatt nem tudok hosszú, igen részletes szövegeket elolvasni és megválaszolni, illetve nem tudok egy nap egy emberrel több levelet váltani. Ezért megkérem Önöket, hogy próbálják problémáikat, esetleges kérdéseiket lényegre törõen vázolni nekem.

A skype-on történõ kapcsolatfelvételt elsõsorban olyan pároknak ajánlom, akik valamilyen oknál fogva – külföldi munka, vagy országon belül eltérõ helyen tartózkodás – nem tudnak közösen, személyesen felkeresni.

Szabadság és ünnepek idején többnyire nem vagyok internet közelben, ezért elõfordul, hogy rövid idõn belül nem tudok választ adni. Kérem, fogadják el, hogy néha nekem is szükségem van pihenésre.

Köszönöm a türelmüket, és a megértésüket!