prepare/enrich

A TESZT kitöltését 2 évente javasolom kapcsolatban élõ pároknak. Ez egy olyan megnyugtató generál javítás lehet mindennapi életükhöz, mint autóknál a kötelezõ mûszaki vizsga.

Bejegyzett PREPARE/ENRICH párkapcsolati tanácsadóként javasolom, hogy ismerkedjenek meg, és töltsék ki, majd használjuk fel közös munkánk során a PREPARE/ENRICH-t, amely egy tudományosan kidolgozott és igazolt, széles körben elterjedt eljárás. A P/E eszköztár minden részét tesztelték a megbízhatóság és érvényesség szigorú kritériumai szerint.

A PREPARE/ENRICH eszköztár azért jött létre, hogy a pároknak hatékony és objektív módon segítsen a párkapcsolat lényeges pontjainak felismerésében. Ez egy teszt, amelynek elsõdleges feladata, hogy megmutassa a pár erõsségeit és növekedési területeit. A teszt 165 kérdésbõl áll, amelyekre 1-tõl 5-ig terjedõ számokkal válaszolhatnak.

A teszt használhatósága attól függ, hogy Önök mennyire készek nyíltan, és õszintén válaszolni.

A házasság egy nagyon összetett kapcsolat. Két ember kerül kapcsolatba egymással, azzal a szándékkal, hogy az egész életét együtt élje le. Ez sok munkát és kitartást igényel, amelyre sajnos nagyon sok pár nincs felkészülve. Sok pár már a kapcsolata elején megtapasztal súlyos konfliktusokat, amely arra utal, hogy a házasságkötés elõtt csak kevés pár méri fel ezeket a nehézségeket. Sok pár nem rendelkezik azokkal a kommunikációs képességekkel, amelyek ilyen konfliktusok kezeléséhez nélkülözhetetlenek lennének. A P/E megfelelõ színvonalú segítséget ajánl fel a házasságok gazdagításához.

A P/E eszköztár az idealisztikus torzulás kiszûréséhez normához korrigált értékeket ad meg a férfi és a nõ számára egyaránt. Ezen felül megmutatja a pár tagjainak pozitív megegyezéseit a kapcsolat mért területein. Rendszerszemléletû háttere okán a származási családban és a jelenlegi párkapcsolatban tapasztalt közelség és rugalmasság vizsgálatához pár- és családszerkezeti térkép alkalmazására kerül sor.

A P/E eljárás során egy kiképzett tanácsadó segíti a párt abban, hogy reálisan mérje fel a kapcsolatát. Ennek során:
- felismerhetik kapcsolatuk erõsségeit és növekedési területeit,
- felmérheti idealizmusát,
- átbeszélhet fontos témákat, amelyeket egyébként elkerülne,
- gyakorolhatja a kommunikációt és a konfliktuskezelést


A P/E nem vizsga, és nem arra szolgál, hogy kimutassa, hogy a kapcsolat jó vagy rossz.

Kidolgozása során az volt a cél, hogy Önök többet megtudjanak magukról, a párjukról, és a kapcsolatukról. A kapcsolat erõsségeit és növekedési területeit hozza felszínre. A pár anonimitása szavatolt, csak a tanácsadó tudja, hogy melyik szám melyik párhoz tartozik. (Forrás: Dr. Mihalec Gábor)

Az adatokat számítógépen rögzítik, és értékelik ki, amelynek ára: 7 400 Ft.

Elkészíthetik személyes párkapcsolati profijukat a KAPCSOLATLELTÁR segítségével, amelyhez keressék fel a www.kapcsolatleltár.hu weblapot. Ugyanitt választhatnak tanácsadót is az országos hálózatból, akivel kapcsolatba léphetnek, ha szeretnék egy szakemberrel is átbeszélni kapcsolatuk erõsségeit és botlóköveit. (Tanácsadói számom: H-00331)